Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Edzői tevékenység

Amikor azt mondják, hogy az ember több lábon áll, na az rám hatványozottan igaz. 

Pár gondolatban az edző pályafutásom dióhéjban:

Atlétika - iskolai edzések az általános iskolában, verseny felkészítés, versenybírói munka.

Aerobic - Saját sportegyesületet és edzőtermet létrehozva 2004-2015-ig tartottam aerobic edzéseket, az aerobic több speciális területén: aerob edzés, zsírégető torna, step aerobic, dance aerobic, power body, köredzés, kardio tréning, fogyi klub, stb.

Fitness - Saját sportegyesületet és edzőtermet létrehozva 2005-2020-ig foglalkoztam a fitness több területével is: gyermek fitness edzések, gyermek fitness versenyzői felkészítés, felnőtt fitness és testépítés versenyzői felkészítés, személyi edzés.

Testnevelő tanár - emelett iskolában dolgoztam, és még dolgozok is, mint testnevelő tanár.

Sportszervezés - sporttáborok teljes körű szervezése és kivitelezése, aerobic nap (országos rendezvények) és fitness versenyek teljes szervezése és lebonyolítása (országos versenysorozat), kirándulások, túrák, fogyi klub szervezése és vezetése, egészségcentrikus élet (elméleti oktatás sorozat), stb.

Legnagyobb büszkeségeim

* Edzői munkám egyik nagy dicsősége számomra a sok általam felkészített gyermek és felnőtt versenyző, és az élért eredményeik, sikereik. Hosszú a lista :)

* A másik, amire szintén nagyon büszke vagyok, a sok hálás vendégem, akiknek közös erőfeszítéssel, változtatni tudtunk az életvitelén, életminőségén, egészségén és önbizalmán. 

Jó érzés visszatekinteni! Mindez örök emlék marad! Most, 45 évesen érzem úgy, hogy a sok munkában tartok egy kis szünetet, és több időt szentelek a családomra és önmagamra. Így jelenleg edzői pályafutásom egy rövid időre szünetel.